Γεννηματα Πεθανε / ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ : Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Μ., στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

Μ., στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î
ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' from www.tastv.gr
Μ., στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Ο σύζυγός της ήταν ο . Στις 12 οκτωβρίου, η πρόεδρος του κιναλ . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο "ευαγγελισμός" η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο "ευαγγελισμός" η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Ο σύζυγός της ήταν ο . Φώφη γεννηματά, ύστερα από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των . Στις 12 οκτωβρίου, η πρόεδρος του κιναλ . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Μ., στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Πέθανε σήμερα 25/10 η φώφη γεννηματά μετά τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για τη ζωή της. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο "ευαγγελισμός" η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης.

Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î
ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' from www.tastv.gr
Φώφη γεννηματά, ύστερα από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των . Ο σύζυγός της ήταν ο . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά .

Πέθανε σήμερα 25/10 η φώφη γεννηματά μετά τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για τη ζωή της. Στις 12 οκτωβρίου, η πρόεδρος του κιναλ . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Ο σύζυγός της ήταν ο . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Μ., στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο "ευαγγελισμός" η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Φώφη γεννηματά, ύστερα από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Μ., στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Μ., στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î
ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' from www.tastv.gr
Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Φώφη γεννηματά, ύστερα από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των . Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Ο σύζυγός της ήταν ο . Στις 12 οκτωβρίου, η πρόεδρος του κιναλ . Πέθανε σήμερα 25/10 η φώφη γεννηματά μετά τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για τη ζωή της.

Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών.

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Μ., στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Ο σύζυγός της ήταν ο . Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Φώφη γεννηματά, ύστερα από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο "ευαγγελισμός" η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης.

Γεννηματα Πεθανε / ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' : Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Πέθανε σήμερα 25/10 η φώφη γεννηματά μετά τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για τη ζωή της. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Ο σύζυγός της ήταν ο . Φώφη γεννηματά, ύστερα από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των .